четвер, 2 грудня 2010 р.

Гості Чернігівського центру ПТО



Методична комісія кулінарних дисциплін в рамках відвідування центру французькою делегацією молодих спеціалістів провели захід під загальною назвою «Рецепт співробітництва».
З 28 березня по 03 квітня 2010 року в центрі перебувала делегація центру молодих спеціалістів навчального центру Комменж, м. Гурдан-Поліньан (Франція) у складі заступника директора Педро Сембласа, викладача-майстра Емануель Оліві, ще двох викладачів та 14 учнів: 8 з яких навчаються за професією кухар, 4 учні – за професією офіціант, 2 – за професією бармен. В складі делегації були присутні представники французської благодійної організації „Піренеї Комменж”, за сприяння якої відбувається тісна співпраця між навчальними закладами Франції та України.
Французьким гостям була запропонована насичена і цікава програма – тематичні позаурочні заходи згідно плану проведення тижня МК кулінарних дисциплін.