У цьому блозі мова піде про те, як зробити діяльність педагога цікавою і, саме головне, результативною. Всі ми неодноразово стикалися з великою кількістю матеріалів, які постійно використовуються в повсякденному житті. Так от, я пропоную використовувати їх в якості основного матеріалу при створенні нормативно-методичних матеріалів. Чому я вибрала саме цю тему? По-перше, ми спробуємо позбутися від зайвого інформаційного сміття, по-друге, вдихнемо життя у наші будні.
четвер, 2 грудня 2010 р.
Гості Чернігівського центру ПТО
Методична комісія кулінарних дисциплін в рамках відвідування центру французькою делегацією молодих спеціалістів провели захід під загальною назвою «Рецепт співробітництва».
З 28 березня по 03 квітня 2010 року в центрі перебувала делегація центру молодих спеціалістів навчального центру Комменж, м. Гурдан-Поліньан (Франція) у складі заступника директора Педро Сембласа, викладача-майстра Емануель Оліві, ще двох викладачів та 14 учнів: 8 з яких навчаються за професією кухар, 4 учні – за професією офіціант, 2 – за професією бармен. В складі делегації були присутні представники французської благодійної організації „Піренеї Комменж”, за сприяння якої відбувається тісна співпраця між навчальними закладами Франції та України.
Французьким гостям була запропонована насичена і цікава програма – тематичні позаурочні заходи згідно плану проведення тижня МК кулінарних дисциплін.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар