четвер, 2 грудня 2010 р.

УЧАСТЬ В КОНКУРСАХ

1. Обласний огляд-конкурс позаурочної виховної роботи та змістовного дозвілля ПТНЗ області Відкрите засідання методичної комісії класних керівників відбувалося в формі проблемного семінару з використанням комп’ютерів. 2005
Диплом
Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації навчально-методичний центр ПТО в Чернігівській області «За оновлення змісту, форм і методів роботи, формуванню у молоді патріотизму, активної громадянської позиції»

2. Обласний огляд-конкурс позаурочної виховної роботи та змістовного дозвілля ПТНЗ області Тема:«Особистість – творець свого майбутнього» за номінацією «Інноваційна діяльність МК класних керівників» (грамота)2008
Грамота
Навчально-методичний центр ПТО в Чернігівській області «За кращу роботу у номінації «Інноваційна діяльність МК класних керівників» обласного огляду-конкурсу позаурочної виховної роботи та змістовного дозвілля в ПТНЗ «Особистість – творець свого майбутнього»»

3. Обласний огляд-конкурс навчально – виробничих майстерень ПТНЗ Презентація навчально – виробничої майстерні ЧЦ ПТО 2008
Кухня - лабораторія переможець в рамках обласного огляду – конкурсу навчально – виробничих майстерень

4. Обласний педагогічний ярмарок з професійної підготовки «Від інноваційних технологій навчання – до творчої, компетентної особистості фахівця» серед працівників ПТНЗ Участь в номінації «Авторські навчальні посібники» 2008 Диплом
Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації «За зайняте І місце у обласному педагогічному ярмарку з професійної підготовки «Від інноваційних технологій навчання – до творчої, компетентної особистості фахівця» серед працівників ПТНЗ в номінації «Авторські навчальні посібники»

5. Восьмий обласний педагогічний ярмарок Номінація «Уроки з використанням мультимедійної техніки», методична розробка уроку з професійно-теоретичної підготовки з використанням інформаційних технологій.
Мультимедійний урок з предмету: «Технохімічний контроль хлібопекар-ського виробництва» тема: «Показники якості хлібобулочних виробів»
2009 Диплом
Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації «За зайняте І місце у Восьмому обласному педагогічному ярмарку в номінації «Уроки з використанням мультимедійної техніки»

Немає коментарів:

Дописати коментар