четвер, 2 грудня 2010 р.

РОБОЧІ МАТЕРІАЛИ

Тема матеріалів Рік створення

1 Комплексно-методичне забезпечення з професії «Пекар» 2003-2006
2 Оригінальний роздавальний матеріал.
Предмет: «Професійно-практична підготовка»
Професія: «Пекар» 2007
3 Роздавальний матеріал (зображувальний наочний посібник)
Предмет: «Професійно-практична підготовка»
Професія: «Пекар» 2007
4 Комплексно-методичне забезпечення з предмету: «Облік, калькуляція і звітність» 2004-2010
5 Комплексно-методичне забезпечення з предмету: «Санітарія і гігієна виробництва» 2007-2008
6 Комплексно-методичне забезпечення з предмету: «Технохімічний контроль хлібопекарського виробництва» 2007-2010
7 «Навчально-методичні блоки» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» лабораторно-практичні роботи
Професія: Кухар 3 розряд; 2008
8 Навчально-програмова документація до проведення лабораторно-практичних робіт, предмет: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» 2008
9 Пам’ятка викладачу до проведення лабораторно-практичних робіт з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» 2008
10 «Навчально-методичні блоки» з предмету «Основи калькуляції і облік» лабораторно-практичні роботи Професія: Офіціант 3 розряд; 2009

Дидактичний матеріал (електронний варіант):

1. Відео матеріал «Приготування хлібобулочних виробів» 2008
2. Тестові завдання з предмету «Технохімічний контроль хлібопекарського виробництва» по темі: «Контроль якості готових виробів» 2008
3. Тестові завдання з використанням комп’ютерної програми «ТЕSТ – 2002» з предмету «Основи калькуляції і облік» на тему: «Звітність матеріально-відповідальної особи» 2009
4. Відео матеріал «Приготування прісного листкового тіста» 2009
5. Відео ролики з технології виготовлення страв «Готуємо разом» 2009
6. Відео матеріал «Віртуальна екскурсія на хлібозавод» 2009
7. Тестові завдання з використанням комп’ютерної програми «ТЕSТ – 2002» до проведення конкурсу професійної майстерності за професією «Кондитер» 2010