четвер, 2 грудня 2010 р.

Методичні доробки

ДОПОВІДІ

Тема доповіді Рік створення
1 Майстерність педагога 2006
2 Інтерактивні технології навчання 2007
3 Проектна технологія 2007
4 ІКТ та сучасний урок: методика проведення і результативність 2009
5 Інформація для відповідальних навчальними курсами НПЦ РС. 2009

Виступ на засіданні МК кулінарних дисциплін
6 «Малопотужні пекарні
особливості технології» 2004
7 «Виробництво сухарних
виробів»
2005
8 «Кекси й ромова баба» 2007
9 «Технологія виготовлення пряничних виробів» 2007
10 «Українські обрядові хліби» 2008
№ з/п Тема доповіді Рік створення Результативність
11 «Використання інноваційних технологій при підготовці кухарів» 2008
12 «Навчання в співробітництві» 2010
13 «Підготовка викладача до самоосвітньої діяльності як складова його професійного зростання» 2010