четвер, 3 лютого 2011 р.

Навчальні курси "Основи карвінгу"

Талановиті майстри - рідкість, але кожен може зробити кар'єру у ресторанній сфері. Професіонали вважають, що досягнення  залежать від наявності таланту лише на 50%. А інші складові успіху - активність, бажання вчитися і дізнаватися нове.
Навчально-практичний центр ресторанного сервісу м. Чернігів запрошує Вас пройти навчання на курсах, незалежно від віку чи роду діяльності, з отриманням сертифікату, які допоможуть успішно вирішити проблему працевлаштування. Навчальний процес побудований таким чином, що поруч з  теоретичними заняттями проходить  практика, яка організовується в   навчально-практичному центрі.  Системний підхід до організації та управління навчально-виховним процесом — основний принцип діяльності   нашого центру.