ДОПОВІДІ
Тема доповіді Рік створення
1 Майстерність педагога 2006
2 Інтерактивні технології навчання 2007
3 Проектна технологія 2007
4 ІКТ та сучасний урок: методика проведення і результативність 2009
5 Інформація для відповідальних навчальними курсами НПЦ РС. 2009
Виступ на засіданні МК кулінарних дисциплін
6 «Малопотужні пекарні
особливості технології» 2004
7 «Виробництво сухарних
виробів»
2005
8 «Кекси й ромова баба» 2007
9 «Технологія виготовлення пряничних виробів» 2007
10 «Українські обрядові хліби» 2008
№ з/п Тема доповіді Рік створення Результативність
11 «Використання інноваційних технологій при підготовці кухарів» 2008
12 «Навчання в співробітництві» 2010
13 «Підготовка викладача до самоосвітньої діяльності як складова його професійного зростання» 2010
У цьому блозі мова піде про те, як зробити діяльність педагога цікавою і, саме головне, результативною. Всі ми неодноразово стикалися з великою кількістю матеріалів, які постійно використовуються в повсякденному житті. Так от, я пропоную використовувати їх в якості основного матеріалу при створенні нормативно-методичних матеріалів. Чому я вибрала саме цю тему? По-перше, ми спробуємо позбутися від зайвого інформаційного сміття, по-друге, вдихнемо життя у наші будні.
Немає коментарів:
Дописати коментар